Selecteer een pagina

Gefascineerd door het wonderbaarlijke van colloïdale edelmetalen (zilverwater, goudwater, platinumwater), zijn wij op onderzoek gegaan om te zien, of het mogelijk is om colloïdale wateren te leveren, welke echt colloïdaal van vorm zijn. De huidige markt verkoopt vaak een ionisch product.

Ionische lading heeft niets te maken met colloïdaal en wij adviseren je dan ook om met producten aan de slag te gaan met een hoog atomisch gehalte.

Ons productieproces is zo getuned, dat alle colloïdale wateren, qua deeltjesgrootte en sterkte, stabiel blijven zonder chemische manipulatie.

Ons zilverwater heeft een atomisch gehalte van meer dan 90%. Ons goudwater en platinawater heeft een atomisch gehalte van meer dan 95%.

Omdat wij blijven innoveren en onze klanten het maximale willen kunnen aanbieden, hebben wij onlangs een ppm verhoging doorgevoerd van 15 ppm naar 20 ppm. De nieuwe 20 ppm producten zijn qua kwaliteit/stabiliteit EXACT hetzelfde als de 15 ppm producten. Je krijgt dus nu in feite meer product voor dezelfde prijs.

Naturema Nederland is een bedrijf dat zich specialiseert in natuurlijke en zuivere producten gericht op de zakelijke Health Branche.

De webhop puurcolloidaal.nl voorziet de consument van authentiek colloïdale wateren en daar ligt dan ook onze focus.

Je kan van hoog energetische en 100% zuivere producten uitgaan, welke vervaardigd zijn, op een natuurlijke, niet chemische weg.

Indien je een voorbeeld van laboratorium resultaten wil zien van onze colloïdale edelmetalen, stuur ons dan even een mail.

Patrick van Drielen

Informatie over colloïdale wateren:

De consument wordt al vaak genoeg overspoeld met ingewikkelde terminologie als het gaat om colloïdale producten en vaak is dit onderdeel van een “sales strategie”.

Dit is wat het is:

Colloïdaal goud, zilver of platina kan men zien als heel kleine deeltjes van goud, zilver of platina, zwevend in gedestilleerd water.
Omdat de deeltjes door natuurkundige wetten elkaar afstoten, blijven de deeltjes zweven in het gedestilleerde water.
De deeltjes bestaan uit atomen clusters van goud, zilver of platina.
Een cluster is een deeltje dat bestaat uit meerdere atomen bij elkaar.
Omdat de deeltjes erg klein zijn gebruikt men vaak de term nano.
Cluster maat bepaalt de eigenschappen van het edelmetaal. Zo heeft een cluster van 1nm andere eigenschappen dan een cluster van 40 nm.
Daarom is het belangrijk om een spectrum aan deeltjesgrootte te hebben.
De kleur van colloïdaal zilver , 10 ppm, moet geelachtig zijn en de kleur van 20 ppm moet zeer sterk geelachtig zijn.
De kleur van colloïdaal goud , 10 ppm, moet roodachtig/rose zijn en de kleur van 20 ppm moet zeer sterk roodachtig zijn.
De kleur van colloïdaal platina is moeilijk te definiëren, maar kan omschreven worden als: waterachtige uitstraling met een hele kleine neiging naar grijs, aubergine en bruin.
Colloïdale producten moeten buiten de koelkast worden bewaard en men hoeft NIET te schudden voor gebruik.