Snel Bezorgd Secure Betalingen Mijn Account 0 items

Kwaliteits Colloïdaal vrij van additieven en stabilisatoren

Colloïdaal Zilver

Colloïdaal Goud

Colloïdaal Platina

Nano zilver

Nano zilverwater kopen bij Puurcolloidaal.nl

Ben je op zoek naar producten met nano zilver, of colloidaal zilver? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verkopen namelijk nano zilverwater en ook colloidaal goud en platina. Wij verkopen louter producten welke helemaal puur zijn en waarbij je er op kan rekenen dat je een zo puur en stabiel mogelijk product in huis haalt. Het nano silver dat wij verkopen is hoog atomisch en echt colloidaal en heeft een concentratie van 20 ppm. In feite, is een echt en hoog atomisch colloidaal zilver met de juiste deeltjesgrootte een nano zilver, maar vaak wordt de term nano zilver gebruikt, terwijl het een ionisch zilver betreft. Wij garanderen echt colloidale producten. We vertellen je hier graag meer over. Kijk gewoon even op onze site voor uitgebreide achtergrondinformatie, of neem contact met ons op.

Nano zilverwater kopen bij Puurcolloidaal

Je vraagt jezelf misschien af wat nano zilver precies is. Dit zijn minuscule flintertjes zilver (atomen), welke zweven in gedestilleerd water. Omdat we over zeer kleine deeltjes praten, wordt het vaak benoemd als nano. We raden je van harte aan om dit product juist bij ons aan te schaffen. Je kan er dan op rekenen dat je geheel krijgt, wat je verwacht en met zekerheid een echt colloidaal product koopt. We willen met onze website het mogelijk maken, een groter publiek in aanraking te laten komen met colloidale wateren.

Het beste op het gebied van nano zilverwater

Het is belangrijk om goed op te letten als je nano zilver wilt kopen. Er zijn op Internet heel wat bedrijven te vinden die claimen dit aan te bieden, maar waar je dan toch met een minderwaardig ionisch product wordt afgescheept. Het gaat echt over de atomen in een product…en niet over ionen in een product! Bij ons koop je producten welke hoog atomisch zijn en met het nano zilver krijg je de garantie dat het een echt colloidaal, nano zilver betreft. Dit is authentiek colloidaal zilverwater, waarmee men zich, al meteen een goede basis geeft. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor colloidaal goud en colloidaal platina. Meer weten? Schroom niet, neem de tijd op onze site en stuur eventueel je vragen op ons af!

PUUR COLLOÏDAAL

 • Vandaag besteld morgen in huis
 • Glazen Miron verpakking
 • Vrij van additieven en stabilisatoren
 • Kwaliteits Colloïdaal
 • Geen verzendkosten
 • Hoog atomisch
 • 20 ppm/mg liter
 • Ultra puur
 • Laboratorium getest en voldoet aan wet en regelgeving

Contact


  PUUR COLLOÏDAAL
  Naturema Nederland
  Adres: Overwegwachter 4, 3034 KG Rotterdam.
  Telefoonnummer: 06 39194256
  E-mail: info@puurcolloidaal.nl
  Werkdagen / Uren: Ma - Vr: 9:00 - 17:00