De 5 meest verwarrende verkoopstrategieën, om maximale winsten te halen op jou als consument

 

Er wordt gebruik gemaakt van de slecht geïnformeerde consument, waardoor je soms tot wel Euro 120 voor je colloidaal zilver gaat betalen.

Als je de onderstaande 5 punten goed begrijpt, heb je in ieder geval de kennis om een bewuste keuze te maken.

Pubmed analyses deeltjesgrootte
De volledige Pubmed publicatie
Analyse (1), geen deeltjesgrootte van 0.65 nm
Analyse (2), geen deeltjesgrootte van 0.65 nm
Wetenschappelijk (1) kleur nanodeeltjes/colloidaal
Wetenschappelijk (2) kleur nanodeeltjes/colloidaal
Wetenschappelijk (3) kleur nanodeeltjes/colloidaal
Laten we beginnen:
1

Het is voor iedereen mogelijk om met een advertentie bovenaan op de 1e pagina van Google te staan en dan van alles te kunnen claimen. Iedereen kan dus via een simpele advertentie roepen dat ze het “allerbeste verkopen”, dit is dan ook de meest gebuikte verkoopslogan.

2
Leuzen zoals “ wij hebben de kleinste deeltjes”, “wij hebben deeltjes van 0.65 nm en deze zijn het kleinst ooit gemeten” zijn alleen commercieel relevant, maar behoren eigenlijk in een publicatie van de fabeltjeskrant. In de praktijk blijkt de deeltjesgrootte niet overeen te komen met de claims.
Er is een Amerikaans bedrijf dat claimt een deeltjesgrootte te verkopen van 0.65 nm en een Nederlands bedrijf dat claimt een deeltjesgrootte te verkopen van 0.65 nm.
Diverse metingen van deze aanbieders van dit “perfecte” colloidaal wijzen uit dat de gemiddelde deeltjesgrootte niet 0.65 nm is maar schommelt tussen de 15 nm en 45 nm.
De metingen die wij hebben laten doen in verschillende laboratoria door de jaren heen, worden ook ondersteund door onderzoek gepubliceerd op de wetenschappelijke publicatie website: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7765683
3
Leuzen zoals “10 ppm is het allerbeste” zijn alleen maar in het leven geroepen om de bedrijfswinsten te verhogen. Vaak heeft men simpelweg niet de kennis of mogelijkheid om 20 ppm te produceren. 10 ppm is niet het beste voor jou als consument, maar het beste voor de bedrijfswinsten; 2 doseringen van 10 ppm is immers gelijk aan een dosering 20 ppm. Als 10 ppm het beste zou zijn, dan is het toch heel simpel: koop 20 ppm en gebruik de helft, want dan heb je ook 10 ppm.
4
Leuzen dat nano zilver of colloidaal zilver geen kleur mag hebben en dat nano zilver of colloidaal zilver eruit moet zien als water, behoren ook tot de inventaris van de fabeltjeskrant. Het is een natuurkundig feit dat nano zilverdeeltjes, hoe klein ze ook zijn, geel licht weerkaatsen. Denk nu even logisch na: een doorzichtig zilverdeeltje?
5
Omdat bepaalde leveranciers van colloidaal zilver samenwerken met vele webshops, zie je in je zoektocht op het internet dus vaak bepaalde teksten herhaald, deze herhaling van teksten, maakt het nog niet de waarheid.
Heb je toch nog technische vragen over colloidaal?
Dan ben ik altijd bereikbaar op het volgende nummer: 0639194256 (Patrick van Drielen)
Pubmed analyses deeltjesgrootte
De volledige Pubmed publicatie
Analyse (1), geen deeltjesgrootte van 0.65 nm
Analyse (2), geen deeltjesgrootte van 0.65 nm
Wetenschappelijk (1) kleur nanodeeltjes/colloidaal
Wetenschappelijk (2) kleur nanodeeltjes/colloidaal
Wetenschappelijk (3) kleur nanodeeltjes/colloidaal